Trouwen op het strand van Scheveningen

De sfeer van schelpen, fijn zand, de zee en een classy strandclub zijn uniek voor de uitstraling van de mooiste trouwdag. Een smaakvolle keuze van dit prachtige bruidspaar Angela & Sebastian om aan het strand van Scheveningen elkaar het ja-woord te geven. Extra bijzonder is dat zij met dierbaren vanuit Oostenrijk afreisden om op Hollandse bodem te trouwen. Een destination wedding in Nederland.

Natuurlijk is ons land altijd een risico met ons Hollandse weer, zon garantie bestaat niet aan de kust. Gelukkig laat dit huwelijk zien dat een beach wedding ook op een onstuimige dag nog net zo bijzonder is. Mede door de huidige voorschriften en de matige weersomstandigheden werd het huwelijk van A&S nog intiemer. Op het strand van Scheveningen bleven de meeste dagjesmensen weg. Het bijna verlaten strand gaf een weids uitzicht op de robuuste zee en dramatische wolkenpartijen met op de achtergrond de pier van Scheveningen. Dit alles in het smaakvolle decor van strandclub Naturel, de lichte tinten van deze trouwlocatie met de prachtige details van de vele bloemstukken waren net als het bruidspaar een geweldige match op deze onvergetelijke huwelijksdag.

Trouwlocatie Scheveningen: Strandclub Naturel

Trouwen in 2021?

Gelukkig lijkt de wereld steeds meer open te gaan en geeft het steeds meer mogelijkheden voor jullie trouwdag.  Komende zomer wordt er weer voor getrouwd en heeft iedereen al rekening gehouden met een alternatief programma. Het aantal gasten dat is toegestaan tijdens het huwelijk staat inmiddels op 30 daggasten. Voor veel bruidsparen is dit genoeg om zo de meest dierbare vrienden en familie er bij te hebben. Een extra veilige manier om te trouwen in corona tijd is het (zelf) testen aan het begin van de dag, zo creëer je een eigen bubbel met jouw gasten. Vanaf de zomer zal er naar verwachting meer gevaccineerd en minder beperkt worden.

Er op uit in de Biesbosch

Even veilig weg in eigen land in tijden van Corona. Wat is er mogelijk en wat is verantwoord?

In deze periode van schrijven zijn alle winkels en Horeca gelegenheden nog gesloten, om die reden leek het ons niet handig in een grote stad te verblijven. Liever even terug naar de basis, een plekje midden in de natuur met alle faciliteiten om volledig zelfvoorzienend te zijn.

Na een speurtocht op internet vonden wij een bijzondere B&B, slapen in een omgebouwde kas en dit midden in de polder. Dit was precies wat wij in gedachte hadden! Bij aankomst werden we getrakteerd op een paar zonnige uren, de kasdeuren konden gelijk open voor het ideale kas klimaat. Na zonsondergang koelde het snel af en was de houtkachel een gezellige uitkomst, ook aan dekentjes in de kas was gedacht.

De laatste dag huurden we vanuit Drimmelen een bootje om zo een hele dag door de Biesbosch te varen. Met een ruim gevulde picknick mand genoten we van een van de mooiste Flora én Fauna. Een echte aanrader dus voor iedereen die even veilig wil opladen tijdens de pandemie. Na jaren globetrotter zijn in het liefste de meest verre oorden kan ik steeds meer genieten van al het moois dicht bij mijn woonplaats.

Ook er uit in de Biesbosch en slapen in een kas? Glamping Kas Inn

 

Personal branding fotoshoot

Eigen ondernemer ? Breng jezelf in beeld met sterke foto’s die jouw zakelijke en persoonlijke identiteit laten zien. Het is steeds belangrijker meer van jezelf te laten zien, jezelf verbinden met jouw potentieel klanten en volgers. Met professionele foto’s heb je een voorsprong op de goed gevulde markt.

Personal branding is het nieuwe woord op het gebied van zakelijke fotografie. Voor mij is het een mix van zakelijk en nog meer lifestyle, omdat het personal is zijn de foto’s levendiger en heeft het veel meer karakter. Het is vooral belangrijk in de werkomgeving gefotografeerd te worden, dit maakt de fotoshoot eigen voor de jukstraling, maar ook is het comfortabeler omdat het bekend terrein is. Er hoeft weinig geposeerd te worden, je mag gewoon jezelf zijn en dat doen waar je goed in bent of laten zien wat jouw beroepsmatige passie is.

Studio Stiep biedt meerdere mogelijkheden.  Een langdurige samenwerking is uiteraard het meest geschikt, zo kan bijvoorbeeld de insta feed regelmatig voorzien worden van nieuwe beelden die met de seizoenen meegaan. Studio Stiep werkt graag samen met de kleine ondernemers, hier is het budget ook op aangepast.

 

 

 

Pinksteren zonder paardenmarkt in Heenvliet

Op een mooie tweede pinksterdag in mei ben ik geboren. Niet zo maar een tweede pinksterdag, maar in de toenmalige woonplaats Heenvliet is dit de dag van de traditionele Paardenmarkt.

Een traditie omdat wij ieder jaar dit evenement bezoeken en oude bekenden tegen komen op de kermis, de kunstmarkt of op het terras van de poffertjeskraam. De beeldentuin van landgoed Ravensteyn is zo een heerlijke jaarlijkse wandeling langs kunst in een prachtige tuin.

Nooit eerder hebben wij een paardenmarkt gemist, met ons velen die Heenvliet en paardenmarkt in een woord samen zullen noemen. Wij maakten er dit jaar een bescheiden eigen feestje van, dit op toplocatie van het landgoed van Heenvliet. Een samenkomst van familie en jeugdvrienden voor het leven die dit mooie landgoed bewonen en met liefde onderhouden. Ondanks dat dit een onvergetelijke lunch werd hopen wij volgend jaar weer een volwaardige paardenmarkt te kunnen vieren.

 

 

Lissabon wat ben je mooi

Het jaar 2020 is begonnen, een heel nieuw decennium ligt weer voor ons.  Na alle drukte aan het einde van 2019 en de rust die ik gebruikelijk daarna neem is het tijd om weer op te laden voor nieuwe inspiratie waarbij een andere omgeving altijd welkom is.

Een goed begin van het jaar met deze stedentrip naar Lissabon in januari. Een perfect moment voor toeristische trekpleisters, ook de stad leek bij te komen van alle drukte die eerder was geweest. Vrijwel lege straten, pleinen en musea, met uitzondering van de populaire historische tram 28 die door de smalle straten van de oude wijken rijdt.

Er is veel te zien in Lissabon, cultuur, mooie doorkijkjes, historie, uitstekende restaurants en vriendelijke bewoners. De stijle straten en gladde klinkers zijn het enige struikelblok van deze stad, gelukkig is de taxi zeer betaalbaar en comfortabel. In tegenstelling tot de tuktuk’s die rond scheuren, na 1 dodemansrit door de steegjes hebben wij deze gemeden.