van Camden Market naar Nottinghill

Ik kom regelmatig in Londen waar heel veel interessante markten zijn, wat is er nu een betere plek om mensen te bekijken dan een lokale markt? Dit keer was de missie Camden Market en wat is het daar leuk ! De Camden Lock Market was oorspronkelijk een ambachtsmarkt. Nu zie je er allerlei winkeltjes en producten. In de oude Camden Stables Markt vind je heel veel vintage kleding en bijzondere eerlijke producten. Een geweldige mix van retro en modern, van oldies en hipsters, and natuurlijk , mijn persoonlijke favoriet , food en drink kraampjes met heel veel veganistisch en glutenvrij eten. Het is elke dag geopend

Amy Winehouse was ook fan van Camden, en Camden is duidelijk fan van Amy. Op meerdere plaatsen vind je afbeeldingen of stukken songtekst op de muur. Midden in het hart van de Camden Markt staat een standbeeld van Amy Winehouse, zo blijft zij altijd onderdeel van haar favoriete stukje Londen. Een mooie ontdekking voor deze Amy Winehouse fan.

Het is een must in Londen, even slenteren door de prachtige wijk Notting Hill met zijn gekleurde huisjes en gezellige winkels en marktjes. Portobello Road is een van de bekendste straten van Londen. Hier vindt je maar liefst 1000 verkopers waarvan het merendeel antiek en leuke hebbedingetjes. Zoete tip? Hummingbird Bakery op Portobello road.