Fotografie Spiekbrief

Een spiekbrief met daarop al jouw camera instellingen, dat lijkt me mooi meegenomen.
paris-blog

Afgelopen week was ik als fotograaf bevoorrecht af te reizen naar Parijs,  een van de meest fotogenieke steden ter wereld met op elke hoek een mooie foto locatie.

Natuurlijk laat ik mij inspireren en leiden door de sfeervolle straten van Parijs, maar ik kom ook gericht met een plan om die foto’s te maken die ik nodig heb of binnenkort moet leveren. Nu ik ben uitgedaagd iedere week fotografie tips, trucs en inzichten te brengen in deze online foto cursus voor  foto liefhebbers bedacht ik dat zeer waarschijnlijk de meeste foto’s op vakanties worden gemaakt.

Begrijpelijk,….. meer tijd voor jezelf, voor elkaar en een verandering van omgeving zet mensen ook aan het fotograferen. Zo kwam ik op het idee een FOTOGRAFIE SPIEKBRIEF te maken, met nog een keer een overzicht van al die camera instellingen. Een spiekbriefje voor in je achterzak of even opslaan in de telefoon, neem hem mee op reis en ga aan de slag .Heel veel plezier en alvast een fijne vakantie !cursus-fotografie-speikbrief

De beste leerweg om te leren fotograferen is doen ! Oefening baart kunst (ook) in de fotografie, met deze online foto cursus geef ik een aantal weken tips en trucs om aan de slag te gaan. Heel veel foto plezier !