kinder portretten

Portrait Sessions Days

Een bijzonder portret van uw meest dierbaren. Kaat heeft meerdere awards en publicaties op haar naam staan met haar kinder portretten. Regelmatig worden er Fine Art dagen georganiseerd, deze evenementen worden gedeeld op de Facebook pagina.

Voor meer informatie & boekingen kunt u hier mailen

De zorgvuldige belichting en nabewerking zijn een duidelijke handtekening voor haar portretten die beloond werden met meerdere awards. In haar fine art fotografie proef je haar verleden als theatermaakster en kostuumontwerpster, evenals voorliefde voor de oude schilderkunst. Met alle ervaring die zij opdeed in diverse schone kunsten valt met deze fine art portretten alles gepassioneerd samen.

De speciale styling is essentieel voor deze tijdloze portretten. Zowel nieuwe als antieke kledingstukken, vloeiende stoffen, bloemen, accessoires en bijzondere kapsels worden gecombineerd met luxe hand geschilderde achtergronden.

Portraits Light & Dark sessions: Twee verschillende opnames met aangepaste styling: pure, lichte en vloeiende portretten afgewisseld door een schilderachtig donker decor.

Een tijdloos portret is van alle tijden

Kaat Stieber heeft diverse awards gewonnen en fotografeert ook in opdracht van mooie kleding merken.

Nessi Byrd – New York 2018

Nessi Byrd – New York 2018

 

Stella Cove 2018

 

 

VOORWAARDEN
Onder de copyright- en patentwet behoudt Kaat Stieber Art Photography het copyright van alle gemaakte foto’s. Het is een strafbaar feit om foto’s te kopiëren, op het scherm vast te pakken, te scannen of te reproduceren zonder schriftelijke toestemming van Kaat Stieber Art Photography. Nadat u digitale bestanden hebt ontvangen, heeft u de licentie om uw afbeeldingen voor persoonlijk gebruik te gebruiken.
Foto’s gemaakt tijdens fotosessies kunnen door Kaat Stieber Art Photography worden gebruikt voor weergave of marketingdoeleinden. Dit kan sociale media, literatuur of galerie  op deze website zijn. Dit is met het doel mijn fotografie en soms modellen te promoten, zodat de stijl van mijn fotografie zichtbaar wordt.
Een € 50,00 vergoeding is verschuldigd wanneer u uw fotosessie boekt en dit verzekert uw datum en tijd in de agenda. Deze vergoeding is niet-restitueerbaar maar volledig overdraagbaar naar een andere datum als er tenminste 5 dagen van tevoren wordt bericht. Dit omvat geen ziekte, omdat ik begrijp dat dit op elk moment kan gebeuren. Ik geef altijd de voorkeur om afspraken opnieuw in te plannen vanwege ziekte, omdat ik de allerbeste foto’s van je kind wil krijgen. Uw reserveringskosten worden afgetrokken van de kosten van uw fotosessie, waarvan het saldo op uw afspraak moet worden betaald.
Het gebruik van video-opnames en uw eigen camera is alleen in overleg tijdens uw fotosessie.
Door een fotosessie bij Kaat Stieber Art Photography te boeken, gaat u akkoord met alle bovenstaande algemene voorwaarden. Ik dank u voor uw respect.

 

Contact

Fotograaf & Fotostudio  - Vlasakkerlaan 28 - Hellevoetsluis mail: studiostiep@gmail.com

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

& FACEBOOK

Menu