Fine Art Portretten

Sessions Days

Een bijzonder portret van uw meest dierbare.

Wat is een Session Day

Eens per twee maanden organiseert Studio Stiep haar Session days in de fotostudio in Rotterdam, op deze dag kunt u een fotosessie met bijbehorende styling boeken. De data voor deze evenementen worden bekend gemaakt op de Facebook pagina.


Hoe werkt het

Wanneer u een sessie heeft gereserveerd ontvangt u alle informatie met o.a. een checklist. Bij de opname van de sessie worden er twee verschillende sferen gecreëerd, een licht en een donker portret. Voor beide stijlen een andere look voor het model. De speciale styling is essentieel voor deze tijdloze portretten. Zowel nieuwe als antieke kledingstukken, vloeiende stoffen, bloemen, accessoires en bijzondere kapsels worden gecombineerd met luxe hand geschilderde achtergronden.

Binnen 2 weken ontvangt u de zorgvuldig nabewerkte foto’s.


Het Team

Sinds december 2018 heeft Fotograaf Kaat een fijne samenwerking met styling assistent Romy. Samen bedenken zij de beste look voor de modellen. De zorgvuldige belichting en nabewerking van de foto’s zijn een duidelijke handtekening van de portretten van Kaat die inmiddels beloond werden met meerdere awards. In haar fine art fotografie proef je haar verleden als theatermaakster en kostuumontwerpster, evenals voorliefde voor de oude schilderkunst. De afgelopen jaren heeft zij in opdracht campagnes voor verschillende merken mogen maken.

Nessi Byrd – New York 2018

 


 

Boeken?

Voor meer informatie & boekingen kunt u hier mailen

 

Nessi Byrd – New York 2018

 

Stella Cove 2018

 

 

VOORWAARDEN
Onder de copyright- en patentwet behoudt Kaat Stieber Art Photography het copyright van alle gemaakte foto’s. Het is een strafbaar feit om foto’s te kopiëren, op het scherm vast te pakken, te scannen of te reproduceren zonder schriftelijke toestemming van Kaat Stieber Art Photography. Nadat u digitale bestanden hebt ontvangen, heeft u de licentie om uw afbeeldingen voor persoonlijk gebruik te gebruiken.
Foto’s gemaakt tijdens fotosessies kunnen door Kaat Stieber Art Photography worden gebruikt voor weergave of marketingdoeleinden. Dit kan sociale media, literatuur of galerie  op deze website zijn. Dit is met het doel mijn fotografie en soms modellen te promoten, zodat de stijl van mijn fotografie zichtbaar wordt.
Een € 50,00 vergoeding is verschuldigd wanneer u uw fotosessie boekt en dit verzekert uw datum en tijd in de agenda. Deze vergoeding is niet-restitueerbaar maar volledig overdraagbaar naar een andere datum als er tenminste 5 dagen van tevoren wordt bericht. Dit omvat geen ziekte, omdat ik begrijp dat dit op elk moment kan gebeuren. Ik geef altijd de voorkeur om afspraken opnieuw in te plannen vanwege ziekte, omdat ik de allerbeste foto’s van je kind wil krijgen. Uw reserveringskosten worden afgetrokken van de kosten van uw fotosessie, waarvan het saldo op uw afspraak moet worden betaald.
Het gebruik van video-opnames en uw eigen camera is alleen in overleg tijdens uw fotosessie.
Door een fotosessie bij Kaat Stieber Art Photography te boeken, gaat u akkoord met alle bovenstaande algemene voorwaarden. Ik dank u voor uw respect.