gratis online cursus fotografie voor beginners

gratis cursus fotografie onlineWelkom bij de  foto cursus van Studio Stiep.

Leer de basis van digitale fotografie met deze gratis

“online cursus fotografie voor beginners.”

  • 8 weken lang een inspiratie blog waarbij de basis van fotografie aan bod komt.
  • Op de Facebook pagina van Studio Stiep worden jullie op de hoogte gehouden van nieuwe blogs en workshops, volg je nog niet ? join the club!
  • voor beginners en gevorderden als je maar passie hebt !
  • Bij voorkeur een Digitale Camera, toch komt het mobieltje ook aan bod.
  • deel je eigen tijd in, gewoon scrollen en beginnen.
  • Veel Plezier !

Onderstaand vind je de verschillende onderwerpen van de online fotografie cursus, het is vooral ook de bedoeling dat je zelf aan de slag gaat met de nieuwe fotografie tips en trucs. Leuk als je meedoet en heel veel foto plezier

 

De komende weken worden de onderwerpen van deze cursus fotografie aangevuld met basis informatie over fotograferen. Laat jouw foto’s meer spreken en krijg meer controle over jouw fotografie. Het onderwerp foto apparatuur gaan we ook behandelen, echter laat je niet afschrikken wanneer je niet beschikt over de nieuwste dure camera. Uiteindelijk is het de fotograaf met zijn kijk en creativiteit die de foto maakt. Een grote camera maakt nog geen mooie foto, daarom gaan we ook zeker fotograferen met iphone of ander mobieltje bekijken. De mogelijkheden zijn tegenwoordig onbegrensd en dus ook jouw mogelijkheden. Ik hoop dat ik jullie kan inspireren om aan de slag te gaan. Wil je een keer een echte workshop fotografie bijwonen ? Binnenkort gaan we weer van start met diverse workshops in Hellevoetsluis. De onderwerpen, data en locaties worden hier bekent gemaakt.

Liefs Kaat

Veel plezier mer de online cursus fotografie