Marlika & Maurice trouwen in de haaienzaal

Het is al eerder gezegd, het sterkste liefdesverhaal is die van Maurice en Marlika waarbij de Nijmeegse vierdaagse een grote rol speelt. Tijdens dit evenement ontmoetten zij elkaar voor het eerst tussen de duizenden wandelaars, maar helaas verliezen zij elkaar uit het oog. Een heel jaar later vinden zij elkaar opnieuw tussen de mensen massa en pas bij een derde bijzondere ontmoeting worden eindelijk adressen uitgewisseld om elkaar niet weer kwijt te raken. Een heel goed besluit, want wat past dit bruidspaar perfect bij elkaar.

Trouwen in de Haaienzaal

Dierentuin Blijdorp in Rotterdam was de trouwlocatie met een mooie ceremonie in de haaienzaal. Voor het grote venster waar o.a. haaien en reuzen schildpadden getuigen zijn geven Maurice & Marlika hun ja-woord.  Voor de daggasten was er na de ceremonie ook een bezoek aan de dierentuin georganiseerd, terwijl het bruidspaar op trouwreportage ging naar heel veel hotspots van Rotterdam.

Foto locaties in Rotterdam

Dit bruidspaar wist al bij de kennismaking een jaar geleden waar ze de bruidsfotografie wilden maken. Zo kwamen we op de mooiste en meest bijzondere fotolocaties van Rotterdam. Natuurlijk het oceanium in Blijdorp, de Chinese tuin, de kop van Zuid, Delfshaven, de Maastunnel en het Kralingse bos. Al bij de loveshoot gingen de beroemde wandelschoenen mee, ook bij de trouwreportage hoorden de schoenen er bij.

Op huwelijksreis naar de Nijmeegse vierdaagse

Een week later loopt het kersverse bruidspaar de Nijmeegse vierdaagse als huwelijksreis, omdat hun verhaal zo mooi is zullen zij daar zeker media aandacht krijgen. Ik hou ze in de gaten, wordt vast vervolgd.