Monique & Jeroen trouwen op slot Moermond

Tot op de laatste seconde hield de weersvoorspelling ons bezig deze dag, maar gelukkig voor bruidspaar Monique en Jeroen klaarde de lucht op en brak uiteindelijk zelfs de zon door op deze fantastische huwelijksdag.

Trouwen op slot Moermond

Deze trouwlocatie is om meerdere redenen een prettige locatie, vooral de natuur en de sfeer van het slot maken ieder huwelijk direct idyllisch. Dankzij het perfecte weer konden Monique en Jeroen buiten trouwen, via de witte loper namen zij plaats op een stijlvol huwelijksbankje in fraai decor en het slot op de achtergrond.

Voor de trouwreportage hebben we een rondom het slot foto’s gemaakt, het bruggetje, de direct tuin, het prieeltje midden in de hoge grassen en de lange slotlaan met zijn imposante bomen . Op de eerste verdieping van het slot maakten we gebruik van de hoge authentieke ramen.

Groep 8 te gast

Monique staat in  haar dagelijks leven voor de klas en heeft naar haar zeggen de leukste klas ooit, zo leuk dat zij allemaal waren uitgenodigd op haar trouwdag. Met een Amerikaanse schoolbus arriveerden de kinderen in Renesse. Op de brug van het slot maakten zij een haag van helium ballonnen die zij even later oplieten in de tuin. Een bijzondere belevenis voor deze jonge gasten, die allemaal graag een selfie maakten met de juf en haar man.

Trouwlocatie: slot Moermond in Renesse ( Zeeland)

Bruidskapsel : Barbara’s hairfashion

Visagie: Inge van de DA

Bruidsboeket en bloeddecoratie : ‘t Bloemenschuurtje 

Backdrop voor de ceremonie : Happy Weddings

Bruidstaart : Kers op de Taart 

Trouwauto : Auperle

Ook trouwen op slot Moermond Renesse ? : website