Newborn & Baby

Bij de echte newborn fotografie wordt je baby wakker of slapend in verschillende houdingen gefotografeerd. Dit kan heel puur,  Studio Stiep werkt met natuurlijke materialen en zachte tinten voor de allerkleinste.
De fotosessie kan het beste plaatsvinden tussen de 3e en de 12e dag na de geboorte als newborn, ook kunt u ervoor kiezen iets later te komen. Vaak moet de kleine nog even een ritme krijgen, voorlopig blijven ze klein.
Voor een newbornsessie kun je terecht in mijn studio in Hellevoetsluis met eigen parkeerplaats voor de deur. Ik zorg ervoor dat de studio aangenaam warm is voor je kindje, houdt rekening met uw kleding dat dit voor volwassenen behoorlijk warm kan zijn. In de studio zijn er verschillende accessoires die gebruikt  worden tijdens de shoot.
Wanneer je zelf graag een aantal foto’s wil hebben samen met de baby dan is dit ook mogelijk. Draag het liefste neutrale kleding te dragen zonder teksten of logo’s. Tijdens de newbornsessie heeft de baby wel de hoofdrol, er zullen dus voornamelijk foto’s van hem/haar gemaakt worden.

Het is belangrijk dat de baby op zijn/haar gemak is, daarom is het handig om net van tevoren een goede voeding te geven. Dit laatste kan uiteraard ook in de studio gebeuren. Trek je baby van tevoren makkelijke kleertjes aan die niet strak zitten.

Om de rust te bewaren vraag ik om niet meer dan 2 personen aanwezig te laten zijn bij de newbornshoot. Uiteraard kunnen grote broers/zussen er wel bij zijn om ook een paar foto’s samen te maken, wellicht is het dan handig om voor hem/haar iets mee te nemen waarmee hij/zij zich een aantal uren kan vermaken of om iemand te regelen die de broer/zus op kan halen als de foto’s samen gemaakt zijn.

De fotosessie proberen we binnen een uur te maken, indien nodig nemen we tussendoor uiteraard de tijd om de baby te voeden, te verschonen of gewoon om even te knuffelen zodat hij of zij weer lekker in slaap kan vallen. De baby is de baas en leidt onze fotosessie!

Veiligheid van jullie wondertje staat voorop, u blijft als ouder altijd naast uw baby en wordt later bij de nabewerking uit de foto verwijderd.

Wat neem je mee naar een newbornshoot?
– voldoende voeding (ook als je denkt dat je baby misschien geen voeding nodig heeft tussendoor! Eten kan soms HET wondermiddel zijn om je baby weer lekker te laten slapen wanneer hij/zij midden in de shoot wakker wordt en niet meer wil slapen)
– voldoende luiers
– billendoekjes
– een spuugdoekje
– 2 omslagdoeken voor de baby
– een speen als je die hebt
– evt. accessoires die je wil gebruiken
– kleding voor jezelf als je mee op de foto gaat
– alles wat je anders ook mee zou nemen als je de deur uit gaat met je baby

 

Wil je graag foto’s van je baby, maar is hij/zij geen newborn meer, boek dan een babyshoot in de studio!

Een babyshoot duurt ongeveer 1/2 tot 1 uur, niet te lang zodat het wel comfortabel blijft voor je kindje. Vaak hebben ze nu al een sterk eigen willetje en het is belangrijk dat te respecteren.
Bij een babyshoot krijg je niet meer de slapende, opgekrulde baby’tjes waarmee je foto’s maakt in allerlei verschillende poses. Dit is tegennatuurlijk voor de oudere baby’s en dus ook niet fijn.

Alle leeftijden zijn leuk, maar meestal krijg je vanaf een maand of 6 de meeste leuke foto’s: op de buik liggend en zich omhoog drukkend of misschien zelfs al zittend . Spelen met knuffels of een ballon, alles is mogelijk. We maken er samen een feestje van!

Uiteraard zijn oudere broers/zusjes en ouders ook welkom op mee op de foto te gaan. babyfotografie in Hellevoetsluis en omgeving Rotterdam.

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contact

Fotograaf & Fotostudio  - Vlasakkerlaan 28 - Hellevoetsluis mail: studiostiep@gmail.com

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

& FACEBOOK

Menu