Personal branding fotoshoot

Eigen ondernemer ? Breng jezelf in beeld met sterke foto’s die jouw zakelijke en persoonlijke identiteit laten zien. Het is steeds belangrijker meer van jezelf te laten zien, jezelf verbinden met jouw potentieel klanten en volgers. Met professionele foto’s heb je een voorsprong op de goed gevulde markt.

Personal branding is het nieuwe woord op het gebied van zakelijke fotografie. Voor mij is het een mix van zakelijk en nog meer lifestyle, omdat het personal is zijn de foto’s levendiger en heeft het veel meer karakter. Het is vooral belangrijk in de werkomgeving gefotografeerd te worden, dit maakt de fotoshoot eigen voor de jukstraling, maar ook is het comfortabeler omdat het bekend terrein is. Er hoeft weinig geposeerd te worden, je mag gewoon jezelf zijn en dat doen waar je goed in bent of laten zien wat jouw beroepsmatige passie is.

Studio Stiep biedt meerdere mogelijkheden.  Een langdurige samenwerking is uiteraard het meest geschikt, zo kan bijvoorbeeld de insta feed regelmatig voorzien worden van nieuwe beelden die met de seizoenen meegaan. Studio Stiep werkt graag samen met de kleine ondernemers, hier is het budget ook op aangepast.