Pieter & Chantal trouwen bij de Retraiterie

Het huwelijk van Pieter en Chantal begint in hun nieuwe huis in de Bergschenhoek, hier is de bruidegom met hulptroepen druk om de perfecte das te strikken. Wanneer deze missie geslaagd is vertrek ik naar het volgende adres, hier wordt bij Chantal in Berkel en Rodenrijs wordt de laatst hand gelegd aan haar bruidskapsel en make-up. Pieter arriveert met zijn oldtimer in stijl, de daggasten allemaal met een touch of peach arriveren hier ook, tijd voor de eerste ontmoeting.

Voetbal club als fotolocatie

Pieter en Chantal kennen elkaar al uit hun jeugd, zij zaten allebei op voetbal bij VV Berkel. Een sport waar zij allebei nog altijd dol op zijn, zo kwam al snel het idee de voetbal club als foto locatie te gebruiken. De voetbalschoenen gingen mee op fotoshoot.

 

De Retraiterie in Bleiswijk

Een prachtige trouwlocatie direct aan het water, met de sfeervolle peach kleurige decoratie van het bruidspaar was het een prachtig plaatje. Met het prachtige weer werd het ja woord op de steiger gegeven met passerende bootjes op de achtergrond. Na de receptie met bruidstaart en een Barbecue in de tuin van de Retraiterie vertrok het gezelschap naar de kerkelijke ceremonie.

Trouwlocatie: De Retraiterie in Bleiswijk 

Bruidstaart: Bakker Breggen 

Bruids make-up & Kapsel : Evelyne Verboom

Trouwauto: Huur een oldtimer