Portfolio Bruidsfotografie

Een bruidsfotograaf kiezen is zeker niet eenvoudig. Dat begrijp ik, daarom  lijkt het mij  prettig het uitgebreide portfolio van eerdere trouwreportages op het gemak te kunnen bekijken. Ik weet dat ervaring belangrijk is voor aanstaande bruidsparen, ook dat begrijp ik. De huwelijksdag dag is eenmalig ♥

Deze site is gemaakt om lekker rond te kijken, neem dus vooral een kijkje bij onderstaande recente bruiloften en laat je inspireren. Alle filmpjes zijn gemonteerd op het huwelijkslied van het bruidspaar en een selectie van mijn favoriete foto’s.

Bent u op zoek naar een fotograaf voor uw bruiloft?  Kijk eerst naar het portfolio van een fotograaf of deze jullie aanspreekt, aangezien de klik tussen fotograaf en het bruidspaar van groot belang is wordt er een kennismakingsgesprek gemaakt. Mocht u uw huwelijksfotograaf gevonden hebben maak dan goede afspraken over de trouwdag. Spreek af wat je vast wil laten leggen en zoek samen de fotolocaties voor de fotoshoot van de trouwreportage. Dit kunnen mooie fotogenieke plaatsen zijn, maar ook bijzondere plaatsen van emotionele waarde. Kijk goed naar de kwaliteit van de foto’s in de bruidsfotografie, de ceremonie vind vaak binnen plaats onder bijzondere licht omstandigheden. Fotografie is een vak wanneer het om locatie-fotografie gaat.

Vraag bij een kennismakingsgesprek ook om voorbeelden van trouwalbums. Vraag of de foto’s nabesteld moeten worden en wat de kosten hiervan zijn. Het beste is natuurlijk dat het bruidspaar de foto’s rechtenvrij na afloop op dvd of usb krijgt. De kwaliteit van het album is natuurlijk belangrijk maar vergeet ook niet te kijken naar het ontwerp. Nogmaals is de trouwreportage een belangrijk deel van de dag, bruidsfotografie is een investering !

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contact

Fotograaf & Fotostudio  - Vlasakkerlaan 28 - Hellevoetsluis mail: studiostiep@gmail.com

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

& FACEBOOK

Menu