Trouwalbum

Na een prachtige huwelijksdag is het trouwalbum de volgende stap als tastbaar aandenken. Ik maak frisse en tijdloze ontwerpen, het verhaal van de trouwdag heb ik zelf meegemaakt en zal ik in jullie album zo mooi mogelijk proberen te vertellen. Het trouwalbum is een tastbaar boek voor de rest van jullie leven.

Exclusieve trouwalbums gevuld met jullie mooiste herinneringen worden geleverd met verdikte fotobladen die gecoat zijn voor extra bescherming.  De Layflat techniek is een eigentijdse manier van inbinden en zorgt voor een perfecte vlakligging van uw album. Het opengeslagen boek zal zo nooit meer vanzelf dichtslaan of opkrullen. Bovendien biedt deze inbindtechniek een breed scala aan extra opmaakmogelijkheden zoals paginabrede panorama’s.

Een ouderalbum of cadeau album is een mooi cadeau voor familieleden of geliefden. Een ouderalbum is een exacte kopie van jullie trouwalbum in een kleiner formaat. Een mooi geschenk om op jullie mooiste dag terug te kunnen kijken.

Voor de cover zijn er veel mooie kleuren leverbaar, het album heeft standaard 40 pagina’s ( uitbreiden is natuurlijk mogelijk) en wordt geleverd in een mooie bewaardoos.

 

Een trouwalbum kan je natuurlijk ook zelf maken, bij Studio Stiep is een trouwalbum bestellen niet verplicht. Wanneer jullie er wel voor kiezen hoef je je niet druk te maken over het ontwerp en wordt het album bij een gespecialiseerde drukker gemaakt met een hogere kwaliteit dan de consumenten albums.