Angela & Robin trouwen bij Zoet of Zout

Een heerlijk trouwdag

26 mei is al vroeg een stralende dag, ook de allermooiste dag voor Angela & Robin uit Stellendam. In het huis van het bruidspaar begint de reportage met haar & make-up, zelfs aan de konijnen is gedacht. Bruid Angela maakte heel creatief een kransje van gipskruid voor het huiskonijn, ondanks dat het bruidskonijn dit niet echt kon waarderen was het te schattig. Na het aantrekken van de bruidsjurk arriveert bruidegom Robin in stijl met een witte klassieke kever.  Gelukkig heeft de trouwauto een open dak, niet alleen lekker fris met het warme weer maar ook fotogeniek !

De trouwreportage

Voor de fotoshoot blijven we in de buurt, deze omgeving biedt zo veel mooie natuur en fotolocaties. Voor de trouwreportage bezoeken we het strand van Stellendam, natuurgebied de kwade Hoek, sfeervol Goedereede en de nabije omgeving van de trouwlocatie Zoet of Zout. Hierbij worden we prettig geassisteerd door ceremoniemeester Monique en Videograaf van de dag Lars.

Een hele nieuwe trouwlocatie

Restaurant Zoet of Zout is al even een begrip in de omgeving en tegenwoordig ook dé nieuwe trouwlocatie voor Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. Angela & Robin zijn het allereerst bruidspaar bij Zoet of Zout dat buiten zal trouwen onder het nieuwe prachtige trouwprieel met tortelduifje op het dak. Na de bijzondere ceremonie op het terras direct aan het Haringvliet wordt er geproost en geborreld op het dakterras van het nieuwe pand. Het uitgebreide diner en het trouwfeest met D.J. en live muziek vindt eveneens plaats onder hetzelfde gloednieuwe dak.

Haar & Visagie: Valerie Seters van Salon Bella Vita – website 

Bloemen en bruidsboeket: Art de La Fleur – Goedereede – website 

Trouwlocatie : Restaurant Zoet of Zout – Stellendam – website

Live muziek: way beyond – website