Trouwen op het strand van Scheveningen

De sfeer van schelpen, fijn zand, de zee en een classy strandclub zijn uniek voor de uitstraling van de mooiste trouwdag. Een smaakvolle keuze van dit prachtige bruidspaar Angela & Sebastian om aan het strand van Scheveningen elkaar het ja-woord te geven. Extra bijzonder is dat zij met dierbaren vanuit Oostenrijk afreisden om op Hollandse bodem te trouwen. Een destination wedding in Nederland.

Natuurlijk is ons land altijd een risico met ons Hollandse weer, zon garantie bestaat niet aan de kust. Gelukkig laat dit huwelijk zien dat een beach wedding ook op een onstuimige dag nog net zo bijzonder is. Mede door de huidige voorschriften en de matige weersomstandigheden werd het huwelijk van A&S nog intiemer. Op het strand van Scheveningen bleven de meeste dagjesmensen weg. Het bijna verlaten strand gaf een weids uitzicht op de robuuste zee en dramatische wolkenpartijen met op de achtergrond de pier van Scheveningen. Dit alles in het smaakvolle decor van strandclub Naturel, de lichte tinten van deze trouwlocatie met de prachtige details van de vele bloemstukken waren net als het bruidspaar een geweldige match op deze onvergetelijke huwelijksdag.

Trouwlocatie Scheveningen: Strandclub Naturel

Trouwen in 2021?

Gelukkig lijkt de wereld steeds meer open te gaan en geeft het steeds meer mogelijkheden voor jullie trouwdag.  Komende zomer wordt er weer voor getrouwd en heeft iedereen al rekening gehouden met een alternatief programma. Het aantal gasten dat is toegestaan tijdens het huwelijk staat inmiddels op 30 daggasten. Voor veel bruidsparen is dit genoeg om zo de meest dierbare vrienden en familie er bij te hebben. Een extra veilige manier om te trouwen in corona tijd is het (zelf) testen aan het begin van de dag, zo creëer je een eigen bubbel met jouw gasten. Vanaf de zomer zal er naar verwachting meer gevaccineerd en minder beperkt worden.