Er op uit in de Biesbosch

Even veilig weg in eigen land in tijden van Corona. Wat is er mogelijk en wat is verantwoord?

In deze periode van schrijven zijn alle winkels en Horeca gelegenheden nog gesloten, om die reden leek het ons niet handig in een grote stad te verblijven. Liever even terug naar de basis, een plekje midden in de natuur met alle faciliteiten om volledig zelfvoorzienend te zijn.

Na een speurtocht op internet vonden wij een bijzondere B&B, slapen in een omgebouwde kas en dit midden in de polder. Dit was precies wat wij in gedachte hadden! Bij aankomst werden we getrakteerd op een paar zonnige uren, de kasdeuren konden gelijk open voor het ideale kas klimaat. Na zonsondergang koelde het snel af en was de houtkachel een gezellige uitkomst, ook aan dekentjes in de kas was gedacht.

De laatste dag huurden we vanuit Drimmelen een bootje om zo een hele dag door de Biesbosch te varen. Met een ruim gevulde picknick mand genoten we van een van de mooiste Flora én Fauna. Een echte aanrader dus voor iedereen die even veilig wil opladen tijdens de pandemie. Na jaren globetrotter zijn in het liefste de meest verre oorden kan ik steeds meer genieten van al het moois dicht bij mijn woonplaats.

Ook er uit in de Biesbosch en slapen in een kas? Glamping Kas Inn