zwanger

Je zwangere buik staat centraal tijdens deze shoot, er worden foto’s gemaakt in verschillende poses met eventueel verschillende kledingsetjes die je zelf meeneemt. Uiteraard zijn foto’s met de buik bloot of in ondergoed ook mogelijk.

De negen maanden dat je jouw kleintje bij je draagt zijn erg speciaal. Om dit goed vast te laten leggen kun je een mooie foto van je buik/ lichaam laten maken. De beste periode om dit te doen is vanaf zeven maanden, tenminste als de buik al goed zichtbaar is en je nog flexibel genoeg bent.

De foto’s kun je gebruiken voor een uniek geboortekaartje of om mooi aan de wand te hangen in de kinderkamer. Wanneer er al een grote broer of zus is kan hij/zij natuurlijk ook schitteren op uw foto’s of het geboortekaartje.

In de fotostudio zijn verschillende accessoires en materialen aanwezig voor de shoot, van te voren worden altijd al ideeën en/of wensen uitgewisseld.

De zwangerschaps fotografie vindt meestal plaats in de fotostudio, maar een zwangerschapsshoot is ook mogelijk op locatie! Denk hierbij bijvoorbeeld aan een mooie buitenlocatie. Dit heet dan ook een Fotoshoot op locatie.

Een mooie herinnering voor later!

 

 

no comments
Add a comment...

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

Contact

Fotograaf & Fotostudio  - Vlasakkerlaan 28 - Hellevoetsluis mail: studiostiep@gmail.com

FOLLOW ME ON INSTAGRAM

& FACEBOOK

Menu