De session days voor uw fine art portretten zijn terug in 2024

Over Kaat

Ik ben een gepassioneerd lifestyle- en fine art-fotograaf

Met mijn fine art fotografie creëer ik een eigen wereld, terwijl ik met lifestyle de echte wereld op zijn mooist vastleg

Kaat, een gepassioneerde fine art fotograaf, heeft haar werken wereldwijd verkocht en geëxposeerd. Ondanks haar succes voelde ze na jaren een sterk verlangen terug naar lifestyle fotografie.

In lifestyle fotografie vind ik de harmonie tussen kunst en werkelijkheid, waar elke foto een moment van pure magie wordt vastgelegd.”

Ik begon te merken dat ik het miste, en het was jammer dat de foto’s die ik onderweg tijdens mijn reizen maakte, niet veel aandacht kregen.  Ik voelde een sterk verlangen om de schoonheid van de wereld vast te leggen en te delen, om anderen te inspireren met wat ik zie.

Meer over de fotograaf

Als fulltime fotograaf leef ik mijn droom, en samen met mijn partner en vijf dochters genieten we van een gezellig druk leven.

We hebben het geluk een plekje te hebben in het betoverende Frankrijk, waar we kunnen ontsnappen aan de dagelijkse drukte en kunnen genieten van de Franse, fotogenieke levensstijl. De charme van de pittoreske dorpjes, de verleidelijke geuren van versgebakken croissants en het proeven van heerlijke lokale wijnen vullen onze dagen met vreugde.

In de nabije toekomst willen we vaker de rust en inspiratie opzoeken in ons stukje Frankrijk. Het is een plek waar ik mijn creativiteit kan voeden en nieuwe artistieke hoogten kan bereiken. Ik verheug me erop om te verdwalen in de smalle straatjes, de prachtige landschappen vast te leggen en de unieke cultuur van het land te omarmen.

Het vooruitzicht om meer tijd door te brengen in Frankrijk met mijn geliefden en mijn camera in de hand, vult me met enthousiasme en verwachting. 

Ik voel me gezegend met de mogelijkheid om mijn liefde voor fotografie te combineren met het genieten van het gezinsleven in deze betoverende omgeving. 

Het is een nieuw hoofdstuk dat ik vol vreugde en dankbaarheid tegemoet zie

je m'appelle Kaat…

Kaat's kunst, bekroond met internationale awards en geëxposeerd over de hele wereld, raakt de liefhebber en wordt wereldwijd gewaardeerd en gekocht.

Op dit moment is Kaat bezig met een nieuwe langlopende serie “Wanderland”, waarin ze haar artistieke visie verder ontvouwt. Eerder heeft ze vijf jaar gewijd aan de serie “Made in Holland” die ons land in al zijn pracht belichtte, en dit project heeft ze afgesloten met een kunstboek dat inmiddels bekroond is in Boedapest.

Meer weten over mijn kunst?

Fine art fotografie

Kunst direct uit de studio

Stel je voor dat je een kunstwerk hebt dat perfect past bij jouw smaak, interieur of speciale gelegenheid. Met mijn expertise en passie voor maatwerk kan ik jouw ideeën en concepten vertalen naar een uniek kunstwerk dat speciaal voor jou is gemaakt. Of het nu gaat om een opvallend schilderij, een elegante sculptuur, een intrigerend mixed-media stuk of een ander artistiek medium, de mogelijkheden zijn eindeloos.

bekijk mijn portfolio