De session days voor uw fine art portretten zijn terug in 2024

Het idee dat er zoveel verschillende werelden zijn op één enkele planeet, is gewoon adembenemend.

Ontdek de wereld in pastelgetinte reisfotografie.

Laat je meevoeren naar exotische locaties en omarm de diversiteit

die onze wereld te bieden heeft.

Join me on my adventures

Reizen is voor mij veel meer dan alleen maar toeristische plekjes afvinken. Al vanaf mijn tienerjaren ben ik begonnen met het verkennen van landen en culturen op een dieper niveau..

Op avontuur gaan herinnert me eraan dat, ondanks onze verschillen, we allemaal verbonden zijn als deel van dit veelzijdige mozaïek van culturen en tradities.

Met mijn reisfotografie probeer ik die sfeer en cultuur vast te leggen, dit alleen al  is een voortdurende ontdekkingstocht. Het opent mijn ogen voor nieuwe perspectieven, leert me over de diversiteit van onze wereld en laat me de schoonheid zien in de kleine dingen.

Kos – Griekenland

Ik wil je inspireren...

Ontdek de wereld om ons heen en geniet van de betovering die elke cultuur te bieden heeft

Mijn beelden weerspiegelen de authentieke schoonheid van diverse bestemmingen, doordrenkt met subtiele pastelkleuren en een lichte fotografie stijl. Sluit je aan bij mijn reis en laat je meeslepen door de wonderen die onze wereld rijk is, en ontdek de onvergetelijke momenten die je reislust doen ontbranden.”

Marrakech – Marocco

Mijn reizen in de planning

Zoals ieder voorjaar en zomer vertrekken wij naar ons tweede thuis in Frankrijk. Daarnaast alle avonturen die mij worden aangeboden, zowel via opdrachten als door mijn eigen initiatief.

In de zomer vinden we ons thuis in ons charmante Franse huis, omringd door een streek met de echte Franse levensstijl. Hier, te midden van het rustieke landschap, genieten we van het goede Franse met heerlijk eten, goede wijnen en de  schoonheid van oude stenen dorpen. Terwijl we door de kronkelende straatjes van de pittoreske dorpjes slenteren, fotografeer ik graag de charme van oude gevels, kleurrijke bloemenpracht en de uitgestrekte natuur. Een idyllische omgeving waar het leven in harmonie is met de rijke cultuur en tijdloze tradities die deze streek te bieden heeft.

2023 – Frankrijk (Lot et Garonne) / Valencia / Kos / Rome

2024 – Florence / Split & Trogir – Kroatie /  Versailles / Frankrijk (Lot et Garonne) / …

Lissabon – Portugal