De session days voor uw fine art portretten zijn terug in 2024

Studio Stiep maakt glorieuze comeback

Studio Stiep maakt haar glorieuze comeback met een nieuwe focus op passie en creativiteit

Wat een mooi nieuws om te delen: Studio Stiep is weer terug! Na een drukke periode waarin ik mijn nieuwe onderneming in fine art fotografie opzette, begon ik mijn andere vorm van fotografie een beetje te missen. Maar ik heb onlangs besloten dat beide naast elkaar kunnen bestaan. Daarom keert Studio Stiep terug, zij het in een afgeslankte vorm, met een focus op mijn allergrootste passie.

Wat betekent dit voor Studio Stiep? Ik zal me voornamelijk richten op het creëren van uitzonderlijke high-end portretten. Ik geloof dat een portret niet alleen een weerspiegeling van iemands uiterlijk moet zijn, maar ook van hun innerlijke essentie. Met mijn fotografie wil ik de unieke persoonlijkheid van mijn onderwerp vastleggen en tot leven brengen.

Daarnaast ben ik ook erg enthousiast over het werken met kleine bedrijven voor creatieve ondernemers. Ik begrijp de passie en toewijding die nodig zijn om een eigen bedrijf op te bouwen en wil graag mijn fotografische vaardigheden inzetten om hun verhaal te vertellen. Of het nu gaat om het vastleggen van de ambachtelijke processen, het presenteren van hun producten of het creëren van visuele content voor hun merk, ik sta klaar om samen te werken en hun visie tot leven te brengen.

Daarnaast zal Studio Stiep ook fine art prints aanbieden van mijn meest betoverende avonturen. Ik ben altijd gefascineerd geweest door de schoonheid van de natuur en culturen en heb het voorrecht gehad om adembenemende locaties te verkennen. Met mijn fine art prints wil ik deze schoonheid delen en een stukje van mijn avonturen naar uw leefruimte brengen. Elke print wordt met liefde en zorg gemaakt, zodat u een kunstwerk ontvangt dat uw interieur verrijkt. 

Ik ben ontzettend enthousiast over deze nieuwe fase van Studio Stiep. Het is een kans om mijn passie te volgen en mijn creatieve visie te uiten. Ik kijk er naar uit om met jullie samen te werken, onvergetelijke momenten vast te leggen en kunst te creëren die de ziel raakt.

Blijf op de hoogte voor updates en speciale aanbiedingen! Ik kan niet wachten om mijn camera weer te pakken en met jullie aan deze nieuwe reis te beginnen.

Met vriendelijke groet,

Kaat van Studio Stiep