De session days voor uw fine art portretten zijn terug in 2024

paardenfotografie aan het strand

Diep in mijn hart ben ik altijd een paardenmeisje gebleven, zelfs na al die jaren. Ik groeide op in goed gezelschap van 3 prachtige paarden, en hoewel ik tegenwoordig niet meer in het zadel zit, blijft de liefde voor deze gracieuze wezens onverminderd.

Er is iets magisch aan het horen van het zachte gehinnik van een paard en het opsnuiven van de vertrouwde geuren die met hen geassocieerd worden. Het brengt onmiddellijk een golf van nostalgie over me heen, waardoor ik me herinner hoe heerlijk het is met deze elegante modellen te zijn.

Of je nu kiest voor het strand of de eigen wei van het paard, beide locaties bieden unieke mogelijkheden voor adembenemende foto’s.

Strandfotoshoots: Het strand biedt een prachtig decor voor paardenfotografie. De combinatie van de majestueuze paarden, het zand, de branding en de zonsondergang vormt een betoverende achtergrond voor je foto’s. De beweging van het water en het geluid van de golven kunnen de sfeer van de fotoshoot nog specialer maken.

Eigen weidefotoshoots: In de vertrouwde omgeving van hun eigen weide voelen paarden zich ontspannen en op hun gemak. Dit kan leiden tot authentieke momenten van interactie tussen het paard en de eigenaar. Bovendien kunnen de natuurlijke elementen, zoals groen gras en bomen, een mooie aanvulling zijn op je foto’s

Het vastleggen van de bijzondere band tussen een paard en zijn eigenaar is voor mij meer dan alleen een fotoshoot. Het is een ode aan de onvergetelijke momenten die ik deelde met mijn geliefde paarden. Foto’s zijn ook voor anderen een manier om die kostbare herinneringen levend te houden en te delen met anderen.

Tijdens mijn fotoshoots streef ik ernaar om de essentie van deze verbinding vast te leggen, om de kracht, de gratie en het vertrouwen tussen mens en paard te vereeuwigen. Het is mijn manier om mijn liefde voor paarden te delen en anderen te laten zien hoe bijzonder deze band kan zijn.

Dus, als je ook een paardenliefhebber bent, als je begrijpt wat het betekent om die diepe connectie te hebben met deze prachtige dieren, dan nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn fotoshoots. Laten we samen de magie van de paardenwereld vastleggen en de liefde voor deze sierlijke wezens vieren. Want eens een paardenmeisje, altijd een paardenmeisje, en die liefde blijft voor altijd branden.

Modellen: Rachel & Mia(dora)

locatie: strand Hellevoetsluis